Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tygo Gernandt staat voor nieuwe operatie

Shownieuws

Tygo Gernandt moet volgende week voor een derde maal een operatie ondergaan aan zijn voet. Hij liep anderhalve maand geleden een gecompliceerde botbreuk op.

Tygo Gernandt moet volgende week voor een derde maal een operatie ondergaan aan zijn voet. De acteur liep anderhalve maand geleden tijdens een skivakantie een gecompliceerde botbreuk op aan zijn teen, meldt zijn woordvoerder dinsdag. Vorige week ging Gernandt ook al onder het mes.

De 33-jarige acteur werd direct nadat hij zijn teen had gebroken geopereerd. Waar hij zijn vakantie genoot, wil zijn agent niet bekendmaken. In de weken na de ingreep werd al snel duidelijk dat de breuk gecompliceerder was dan de artsen aanvankelijk hadden voorzien. De twee nieuwe operaties en een uitgebreide revalidatieperiode moeten hem weer op de been helpen.

Door de ziekenhuisopname heeft Gernandt enkele lopende klussen moeten afblazen. Zo zal hij niet meespelen in de romantische komedie 'Alibi', waarin hij tegenover Georgina Verbaan te zien zou zijn. De aanloop naar de film van Johan Nijenhuis wordt gekenmerkt door tegenvallers. Vorige maand stapte Mimoun Oaïssa, die de vriend van Gernandt zou spelen, uit het project, omdat hij ontevreden was met het script. De opnames van de film moeten in juni van start gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen