Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gisele Bündchen lanceert lingerielijn

Shownieuws

Gisele Bündchen lanceert een eigen lingerielijn in samenwerking met modeketen Hennes & Mauritz. Het 26-jarige model is met het merk aan het onderhandelen.

Gisele Bündchen lanceert een eigen lingerielijn in samenwerking met modeketen Hennes & Mauritz. Naar verluidt is het model aan het onderhandelen met de keten over wanneer het merk kan starten. "Ze is al lang in bespreking met H&M", zegt een bron tegen de Amerikaanse krant The New York Newspaper.

Het Braziliaanse model zegde onlangs haar samenwerking met lingeriemerk Victoria's Secret op nadat haar salaris niet werd verhoogd. Ze verdiende jaarlijks met het poseren in ondergoed maar liefst tweeënhalf miljoen euro. 'The boobs from Brazil', zoals Bündchen ook wel wordt genoemd, is momenteel het gezicht van meer dan twintig merken, waaronder Vogue-zonnebrillen.

Het 26-jarige supermodel gaat hiermee onder anderen Kylie Minogue achterna. Zij ontwierp onlangs een strandcollectie voor H&M. Ook de collectie van Madonna was te koop bij de keten. Het designerduo Victor & Rolf maakten vorig jaar een eenmalige collectie voor het Zweedse merk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen