Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kevin Federline misdraagt zich in nachtclub'

Shownieuws

Kevin Federline heeft zich misdragen in een nachtclub in Louisville. De rapper vroeg zich op het podium af wie de moeder wil worden van zijn volgende kind.

Kevin Federline heeft zich misdragen in een nachtclub in Louisville. De rapper pakte ongevraagd de microfoon op het podium om te vragen wie de moeder wil worden van zijn volgende kind, meldt de Amerikaanse krant New York Post.

De ex van Britney Spears liet zich gaan nadat hij zich had beklaagd over zijn tafel in de vipruimte van de club. Die zou te klein zijn geweest voor hem en zijn 'zes bitches'.

De 29-jarige K-Fed zou daarna plotseling het podium hebben beklommen de microfoon uit de handen hebben getrokken van Kid Rock, die een optreden gaf in de drukbezochte club. "Ik heb al vier kinderen; wie wil de moeder van mijn vijfde worden", zou de rapper de zaal in hebben geschreeuwd. Niemand reageerde op het aanbod van de 29-jarige rokkenjager, waarna Kid Rock hem afserveerde.

Ondertussen waande de vriendin van Kid Rock zich volgens de krant op de set van een fotoshoot. Het Deense model May Anderson zou met een opgetrokken rokje op de vloer van de club hebben gelegen om zich uitgebreid te laten fotograferen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen