Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ongenode feestgangers verwoesten huis Annie Lennox

Shownieuws

Tientallen ongenode gasten hebben het huis van Annie Lennox gesloopt. Een uitnodiging voor een feestje van haar 16-jarige dochter was op internet verzeild.

Tientallen ongenode gasten hebben het huis van Annie Lennox volledig onder de voet gelopen. Nadat een uitnodiging voor een feestje van de 16-jarige dochter van de zangeres op internet verzeilde, kwamen zo'n honderd feestgangers op af. De 52-jarige Lennox en haar man waren niet thuis: zij werden na een avondje uit verrast door een complete chaos in hun woning, meldt de Britse zender ITV.

De schade aan het huis was enorm. De gasten hadden de muren ondergekalkt met graffiti, de meubels vernield en de gordijnen van de ramen getrokken. "De mensen wilden maar niet vertrekken", zegt een vriend van de familie. "De voordeur was op slot, maar mensen gooiden de ruiten in om toch naar binnen te kunnen." De buren maakten een einde aan het feestgedruis door de politie te waarschuwen. De dochter van de zangeres, Lola, heeft naar verluidt huisarrest gekregen.

Annie Lennox werd bekend met het Britse duo Eurythmics. De twee scoorden hits met nummers als 'Sweet dreams' en 'Would I lie to you'. De Schotse Lennox ging in 1988 solo. Daarna maakte ze onder meer de nummers 'Why' en 'Walking on broken glass'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen