Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell genoot van vloeren boenen

Shownieuws

Naomi Campbell vond troost in het boenen van vloeren. Dat schrijft ze in een dagboekje dat zij bijhield tijdens de taakstraf die ze vorige maand uitdiende.

Naomi Campbell vond troost in het boenen van vloeren. Dat schrijft ze in een dagboekje dat zij bijhield tijdens de taakstraf die ze vorige maand uitdiende. Het topmodel was veroordeeld tot vijf dagen vloeren boenen en wc's schrobben omdat ze haar huishoudster zou hebben mishandeld.

Het model, dat bekend staat om haar opvliegende karakter, vond het schoonmaken rustgevend. "Ik heb geen andere verantwoordelijkheden dan deze", schrijft ze in het dagboek, waar de Britse boulevardkrant The Sun de hand op heeft weten te leggen. "Ik heb geen telefoon. Ik heb tijd om na te denken. Ik heb eindelijk even rust."

Het samenwerken met andere veroordeelden was ook een openbaring voor de 36-jarige schone, die op haar vijftiende werd ontdekt als model. "Er waren twee mensen bij die nog nooit in een vliegtuig hadden gezeten", schrijft ze verontwaardigd. "Ze vroegen me hoe dat was, en ik schaamde me want ik had de week daarvoor nog in zeven vliegtuigen gezeten. Het is zo interessant om in contact te komen met allemaal verschillende soorten mensen."

Naomi zegt ook in het reine te zijn gekomen met haar verslavingen door de taakstraf. "Ik dacht dat ik alles onder controle had, maar dan viel ik weer terug. Ik heb nooit echt diep in mezelf gekeken, bleef altijd aan de oppervlakte", schrijft ze. "Sommige mensen kunnen één drankje of één lijntje cocaïne aan, en het daarbij laten. Ik ben er nu eindelijk achter gekomen dat het voor mij alles of niets is, en dat het daarom niets moet zijn. Dat heeft mijn leven veranderd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen