Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hasselhoff mag dochters voorlopig niet zien

Shownieuws

David Hasselhoff mag zijn dochters voorlopig niet bezoeken. Dat besliste een rechter, naar aanleiding van een videotape waarop de acteur dronken te zien is.

(Novum/AP) - David Hasselhoff mag zijn twee tienerdochters voorlopig niet bezoeken. Dat besliste de rechter maandag, naar aanleiding van het opduiken van een videoband waarop de acteur stomdronken te zien is. "Deze tape heeft alles veranderd", stelde de rechter.

Op 21 mei wordt in de rechtszaal bepaald of de video, die vorige week door meerdere televisiezenders is uitgezonden, authentiek is. Ook wordt bekeken wie de tape aan de media heeft toegespeeld. Tot dan mag de 54-jarige Baywatch-ster zijn dochters Taylor-Ann (16) en Hayley (14) niet zien. Eerder suggereerde hij dat zijn ex-vrouw, met wie hij in een voogdijzaak verwikkeld is, de opname naar buiten heeft gebracht.

Hasselhoff en zijn ex-vrouw Pamela Bach, van wie hij een jaar geleden scheidde, hebben sinds het uitlekken van de video, die zou zijn gemaakt door Taylor-Ann, danig aan de stok. Naar aanleiding van de uitzendingen beweerde Bach in een televisie-interview dat de acteur haar en haar kinderen heeft mishandeld. Op zijn beurt stelde de acteur dat juist Bach losse handjes heeft en dat ze alcoholiste is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen