Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Genomineerden Musical Awards bekend

Shownieuws

De genomineerden voor de John Kraaijkamp Musical Awards zijn bekend. Onder anderen Chantal Janzen, Ellen Pieters, Danny de Munk en Thom Hoffman maken kans.

De genomineerden voor de John Kraaijkamp Musical Awards zijn bekend. In de categorie voor beste vrouwelijke hoofdrol zijn Chantal Janzen ('Tarzan'), Ellen Pieters ('Wat zien ik!?'), Nurlaila Karim ('The Wiz'), Celine Purcell ('My fair lady') en Wieneke Remmers ('Rembrandt') genomineerd.

Op de award voor beste mannelijke hoofdrol maken Danny de Munk ('The Wiz') en Thom Hoffman ('My fair lady') kans, net als Henk Poort ('Rembrandt') en Jasper Kerkhof ('Chess').

De genomineerden voor beste vrouwelijke bijrol in een grote musical zijn Hilke Bierman voor 'Wat zien ik?!', Cystine Carreon voor 'Grease', Anouk van Nes voor 'Cats' en Marjolein Touw voor 'The Wiz'. Naar de prijs voor beste mannelijke bijrol in een grote musical dingen Arie Cupé ('Wat zien ik?!'), Roberto de Groot ('Cats'), Clayton Peroti ('Tarzan') en Martin Stritzko ('Grease') mee.

De achtkoppige musical 'Doe maar' is in totaal voor tien Musical Awards genomineerd. Kim Lian van der Meij is genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical en Daniel Boissevain voor beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical. Musicalster Ron Link is een van de kanshebbers voor de award voor aanstormend talent.

Het achtste musicalgala wordt op 21 mei gepresenteerd door Frits Sissing. Het spektakel wordt live uitgezonden vanuit Studio 24 in Hilversum. De jury bestaat uit onder anderen Jaques d'Ancona, Marjan Berk, Koen van Dijk, Haye van der Heyden en Barry Stevens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen