Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Songteksten Sting uit in boekvorm

Shownieuws

Vrijwel elk woord dat Sting ooit schreef in zijn nummers, of hij dat nu deed als soloartiest of als onderdeel van The Police, komt dit najaar uit in boekvorm.

(Novum/AP) - Vrijwel elk woord dat Sting ooit schreef in zijn nummers, of hij dat nu deed als soloartiest of als zanger en bassist van The Police, komt komend najaar uit in boekvorm. 'Lyrics of Sting' bevat de teksten van hits als 'Roxanne', 'Every breath you take' en 'Spirits in the material world', stuk voor stuk voorzien van commentaar van de grootmeester zelf.

De 55-jarige Sting ziet het boek met plezier tegemoet. "Het geeft me de kans opnieuw in mijn liedjes te duiken, in de tijd dat ik ze geschreven heb en in de mensen met wie ik op dat moment mijn leven deelde. Door de tijd kan een nummer zich opnieuw aan je openbaren."

The Police, dat naast Sting bestaat uit gitarist Andy Summers en drummer Stewart Copeland, viel in 1986 uiteen. Eerder dit jaar werd een reünietournee aangekondigd, waarmee de Britse band ook Nederland aandoet. Op 13 en 14 september staat The Police in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen