Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise koopt huis van 25 miljoen euro

Shownieuws

Tom Cruise heeft voor zijn gezin een optrekje gekocht van 25 miljoen euro. Het huis was niet te koop, maar Cruise gooide zijn portmonnee in de strijd.

Tom Cruise heeft voor zijn gezin een optrekje gekocht van 25 miljoen euro. Het huis dat in Beverly Hills staat, was aanvankelijk niet te koop. De 44-jarige acteur liet zich daardoor niet weerhouden en gooide zijn portemonnee in de strijd. Het stel woont al geruime tijd in de sterrenstad en neemt naar verluidt volgend jaar hun intrek. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het huis gaat bewoond worden door een zestal familieleden. Naast het stel en hun 1-jarige dochter Suri, is er ook plaats voor de twee kinderen van Cruise en zijn ex-vrouw Nicole Kidman. Ook de 70-jarige moeder van de acteur komt inwonen. Het huis heeft negen slaapkamers, zeven badkamers, een sportschool, zwembad en een tennisbaan.

De familie Cruise zal zich niet eenzaam gaan voelen. De familie Beckham, die in de zomer verhuist naar de Verenigde Staten, woont op twee minuten afstand in een miljoenenvilla.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen