Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris vraagt fans te tekenen voor vrijheid

Shownieuws

Paris Hilton plaatste op haar web-log een petitie die fans kunnen ondertekenen. De petitie heet Free Paris en moet voorkomen dat Hilton in de cel belandt.

Paris Hilton heeft maandag op haar web-log een petitie geplaatst die fans kunnen ondertekenen. De petitie heet Free Paris en moet voorkomen dat Hilton in de cel belandt. Het smeekschrift is gericht aan de gouverneur van de staat Californië, Arnold Schwarzenegger. Het tekenen van het verzoek is niet gratis. Een goede vriend van Paris vraagt een klein bedrag voor het onderhoud van de site.

Hilton werd vrijdag veroordeeld tot 45 dagen gevangenisstraf voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Ze moet haar straf volgende maand uitzitten in een vrouwengevangenis in Los Angeles. De hotelerfgename zei zaterdag tegen de Amerikaanse pers dat ze de straf gemeen en onrechtvaardig vindt.

De 26-jarige blondine gaat een zware tijd tegemoet. In de gevangenis mag er maximaal één uur per dag buiten de cel worden doorgebracht. De gevangenen krijgen drie maaltijden per dag waarvan één warme, die voornamelijk uit kip bestaat. Ook het belgedrag van Hilton wordt beperkt, mobiele telefoons en Blackberries zijn niet toegestaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen