Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diaz en Timberlake kussen op première 'Shrek'

Shownieuws

Cameron Diaz en Justin Timberlake stalen zondag zoenend de show tijdens de première van de animatiefilm 'Shrek the Third'.

Diaz en Timberlake kussen op première 'Shrek'

(Novum/AP) - Cameron Diaz en Justin Timberlake stalen zondag de show tijdens de première van de animatiefilm 'Shrek the Third' in Los Angeles. Toen ze elkaar in de gaten kregen, omhelsden, kusten en knuffelden ze innig met elkaar. De fotografen lieten geen moment onbenut en zetten de sterren veelvuldig op de foto. Het is de eerste keer dat ze zich samen in het openbaar vertoonden, sinds ze vorig jaar een einde aan hun relatie maakten.

Aanvankelijk gunde Diaz de 26-jarige zanger geen blik waardig op de groene 'Shrek'-loper. De actrice liep enkele meters voor de zanger uit en maakte geen oogcontact met hem. Diaz, die in de film de stem inspreekt van prinses Fiona, arriveerde tegelijk met acteur Mike Myers. Timberlake, die de stem van een jonge koning Arthur inspreekt, kwam alleen naar de première.

De 34-jarige actrice en Timberlake maakten in januari een einde aan hun driejarige relatie. Sindsdien hebben beide sterren volgens de roddelpers heel wat avontuurtjes beleefd. Timberlake zou iets moois hebben gehad met actrices Scarlett Johansson en Jessica Biel. Diaz werd gezien met surfkampioen Kelly Slater.

Naast Diaz en Timberlake zijn in 'Shrek the Third' ook de stemmen van Mike Myers, John Cleese, Antonio Banderas en Julie Andrews te horen. De film draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen