Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ex van Chris Rock is een oplichtster'

Shownieuws

De vrouw die claimt dat Chris Rock de vader van haar zoon is, is een notoire oplichtster. Naar verluidt is zij een crimineel.

De vrouw die claimt dat Chris Rock de vader is van haar 13-jarige zoon is een notoire oplichtster. Dat beweert althans de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De site meldt de hand te hebben gelegd op verschillende politierapporten waaruit blijkt dat Kali Bowyer een criminele achtergrond heeft en de neiging heeft wilde verhalen te vertellen.

Bowyer diende vorige maand een verzoek tot een DNA-test in om te bewijzen dat Rock de vader is van haar zoon Jordan. Ze wil dat de komiek een financiële bijdrage levert aan de opvoeding van zijn zoon. Sinds de jongen onlangs een epileptische aanval kreeg, zegt zijn moeder zich in de schulden te hebben gestoken omdat ze de doktersrekeningen niet meer kan betalen.

De 35-jarige journaliste zegt dat ze vroeger regelmatig het bed hebben gedeeld. De acteur heeft dit nooit ontkend. Hij heeft aangegeven dat hij bereid is een DNA-test te doen en bij te dragen aan het levensonderhoud van de jongen, als blijkt dat hij inderdaad zijn zoon is.

Uit de documenten die TMZ heeft bemachtigd zou blijken dat Bowyer onder meer een veroordeling wegens rijden onder invloed op haar naam heeft staan. Ook zou ze verdachte zijn in een oplichtingszaak. De afgelopen twee jaar zou ze verder meer dan tien keer aangifte hebben gedaan van vreemde zaken. Zo beweerde ze onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen te zijn 'een vreemd wit poeder' te snuiven. Haar zoon ontkende dit later.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen