Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Guy Ritchie gespot met brunette'

Shownieuws

De geruchten over huwelijksproblemen tussen Madonna en Guy Ritchie houden aan. Guy zou vrijdag in een club zijn gezien, waar hij intiem danste met een brunette.

De geruchten over huwelijksproblemen tussen Madonna en Guy Ritchie houden aan. De Schotse krant The Daily Record meldt dat Guy vrijdag in een Londense club is gezien, waar hij intiem danste met een mysterieuze brunette.

Madonna is niet thuis om haar 38-jarige man in de gaten te houden. Zij is momenteel met haar kinderen in Malawi, het geboorteland van haar adoptiezoontje David, voor haar liefdadigheidswerk.

De 48-jarige zangeres was volgens eerdere berichten woedend omdat haar man niet meeging naar het Afrikaanse land. Hij zou haar hebben beloofd zijn gezin achterna te reizen, maar stelde zijn vlucht tot drie keer toe uit. De filmregisseur zou zijn drukke werkschema als excuus opvoeren.

Ondanks dit drukke werkschema heeft Ritchie volgens de Daily Record tijd gevonden om te stappen. "Hij leek wat somber toen hij met zijn vrienden binnenkwam", vertelt een bron aan de krant. "Maar hij ging los toen hij de dansvloer betrad. Toen hij de brunette in het oog kreeg, begon hij dicht tegen haar aan te dansen. Ze zijn niet samen weggegaan, maar hun dansbewegingen zagen er wel heel intiem uit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen