Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Osbourne vervangt Brandy in jury

Shownieuws

Sharon Osbourne wordt het nieuwe jurylid van America's Got Talent. De vrouw van rocker Ozzy Osbourne neemt de plaats in van zangeres en actrice Brandy Norwood.

(Novum/AP) - Sharon Osbourne wordt het nieuwe jurylid van America's Got Talent. De vrouw van rocker Ozzy Osbourne neemt de plaats in van Brandy Norwood, die het eerste seizoen naast David Hasselhoff en mediatycoon Piers Morgan in de jury zat. In Groot-Brittannië is Osbourne al enkele seizoenen te zien als jurylid van X Factor.

De aanklacht die tegen Brandy loopt wegens dood door schuld zou de reden zijn voor de vervanging. De publiciteit rond de 28-jarige zangeres zou een slechte invloed op het programma hebben. In een officiële verklaring stelt de zender NBC dat die de show momenteel 'niet de aandacht kan geven die hij verdient'. Norwood veroorzaakte in december een auto-ongeluk waarbij een 38-jarige vrouw omkwam. Als ze schuldig wordt bevonden, hangen haar een celstraf van een jaar en een boete boven het hoofd.

America's Got Talent is een zoektocht naar amateurtalent. Iedereen die denkt ergens talent voor te hebben, mag zich aanmelden voor de audities. Talkshowveteraan Jerry Springer neemt de presentatie van het tweede seizoen van de show op zich.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen