Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate maakt Londen onveilig na breuk met William

Shownieuws

Vrijgezel Kate Middleton maakt het Londense nachtleven onveilig. De hele nacht danste ze met vriendinnen in een club. Ze had een relatie met prins William.

De kersverse vrijgezel Kate Middleton maakt het nachtleven van Londen onveilig. Gehuld in een trendy blauw jurkje en met een grote lach op haar gezicht bewees de brunette dat er leven is na een relatie met prins William. De hele nacht danste ze vrijdag met haar vriendinnen in een Londense club, meldt de Britse krant Daily Mirror.

Vorige week maakten Kate en William bekend na drie jaar uit elkaar te gaan. Insiders fluisterden dat de 24-jarige prins nog wat langer van een vrijgezellenbestaan wil genieten. Hij zou zichzelf nog te jong vinden om te trouwen. Kate zou juist niets liever willen dan een huwelijk.

Toch was het William die niet bepaald in een feeststemming was toen ook hij onlangs in een club werd gespot. Tegen het eind van de nacht stond hij volgens bronnen zielig in een hoekje. Anderen beweren dat de prins het wel degelijk naar zijn zin had. Hij zou met verschillende meisjes hebben gedanst en er zestienduizend euro aan champagne doorheen hebben gejaagd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen