Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Girls Aloud-zangeres dumpt Jesse Metcalfe

Shownieuws

Jesse Metcalfe, bekend als de sexy tuinman uit Desperate Housewives, is gedumpt door zangeres Nadine Coyle. Hij werd hand in hand gezien met een ander.

Jesse Metcalfe, bekend als de sexy tuinman uit Desperate Housewives, is gedumpt. Zijn vriendin Nadine Coyle, zangeres van de Britse meidengroep Girls Aloud, was zo woedend toen ze erachter kwam dat de acteur hand in hand was gezien met een ander, dat ze hem linea recta de deur wees. Het stel was vijftien maanden samen.

De 28-jarige Metcalfe werd gespot toen hij door Los Angeles wandelde met een donkerharige schone aan zijn zijde. "En dat soort nonsens pik ik niet", briest Nadine tegen de Britse krant Daily Mirror. "Het heeft geen enkele zin me nog met hem bezig te houden."

De 21-jarige zangeres vindt dat ze stank voor dank krijgt: de afgelopen maanden steunde ze Jesse onvoorwaardelijk toen hij wegens een alcoholverslaving werd opgenomen in een ontwenningskliniek. Ze stond zelfs op het punt voor haar geliefde naar de Verenigde Staten te verhuizen. Nu gaat Nadine zich in Engeland weer storten op haar werk voor Girls Aloud. "Ik heb genoeg te doen."

Het vermeende bedrog staat haaks op de liefdesverklaring die Metcalfe onlangs gaf. "Ik ben als mens echt veranderd sinds ik Nadine ken. We willen gaan samenwonen en ons volledig aan elkaar binden." Eerder bekende hij overigens een notoire vreemdganger te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen