Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eric Bana crasht met raceauto

Shownieuws

De Australische acteur Eric Bana is zaterdag tijdens een autorace is Tasmanië gecrasht. Met zijn Ford uit 1974 ramde hij een groepje bomen. Hij bleef ongedeerd.

(Novum/AP) - De Australische acteur Eric Bana is zaterdag tijdens een autorace is Tasmanië gecrasht. Met zijn bijrijder boorde hij zijn Ford uit 1974 in een groepje bomen. Beide mannen bleven ongedeerd.

Bana hoopte zelfs nog dat de auto, die hij al sinds zijn vijftiende heeft, kon worden opgelapt voor de finale van zondag. Maar bij nadere inspectie bleek dat onhaalbaar.

De acteur, die als 53e van de 115 deelnemers was geplaatst, zei tot voor het ongeluk een heel goede dag te hebben gehad. "We waren wat voorzichtig, maar hadden wel al een goede snelheid gevonden en begonnen net enorm te genieten. Helaas heb ik een scherpe bocht naar links niet goed ingeschat." Hij vindt het erg jammer zijn auto deuken heeft opgelopen, maar ziet wel in dat dat bij het spel hoort. "Zo gaat dat bij autoracen."

De 38-jarige Bana speelde in films als 'The Hulk' en 'Munich', van Steven Spielberg. Zijn nieuwste film is 'Lucky you', waarin hij te zien is met Robert Duvall en Drew Barrymore. De film draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen