Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George gearresteerd voor ontvoering

Shownieuws

Boy George is gearresteerd op verdenking van ontvoering. De zanger zou zaterdagnacht een man aan de muur van zijn appartement in Londen hebben vastgeketend.

Boy George is gearresteerd op verdenking van ontvoering. Dat melden meerdere Britse media maandag. De zanger zou zaterdagnacht een man aan de muur van zijn appartement in Londen hebben vastgeketend.

De 45-jarige artiest, die in de jaren tachtig furore maakte met de band Culture Club, zou de 28-man via de datingsite Gaydar hebben ontmoet. In ruil voor 586 euro zou de man hebben toegestemd om erotische foto's van zichzelf te laten maken. In de woning van George zou hij door de zanger en een andere man vervolgens zijn vastgepakt en vastgebonden aan een haak naast het bed.

De man heeft verklaard dat hij zondagochtend de haak uit de muur kon trekken en kon ontsnappen. Na zijn aangifte zou George door de politie zijn ondervraagd en op borgtocht zijn vrijgelaten. Op een niet nader bekendgemaakte datum in juli moet de zanger voorkomen.

De extravagante artiest is geen onbekende van de autoriteiten. Vorige zomer moest hij vijf dagen lang de straten van New York vegen, nadat hij had bekend dat hij de politie voor de gek had gehouden. George had een valse aangifte gedaan van een diefstal uit zijn appartement in Manhattan. Toen agenten langskwamen, vonden zij drugs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen