Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spears en Federline akkoord over scheiding

Shownieuws

Britney Spears en Kevin Federline hebben een akkoord bereikt over hun echtscheiding. Daarmee is onder meer de voogdij over de kinderen geregeld.

Spears en Federline akkoord over scheiding

(Novum/AP) - Britney Spears en Kevin Federline hebben een akkoord bereikt over hun echtscheiding. Na vijf uur onderhandelen met hun advocaten tekenden Spears en Federline donderdag allebei een overeenkomst. De advocaat van Federline zegt dat daarmee onder meer de voogdij over de twee zoontjes van het stel is geregeld.

De 25-jarige Spears vroeg op 7 november de scheiding aan van haar man, met wie ze twee jaar getrouwd was. Als reden gaf ze 'onoverkomelijke geschillen' op. Ze wilde de voogdij over de kinderen en een bezoekregeling voor Federline.

De voormalige achtergronddanser diende daarop bij de rechtbank het verzoek in voor de volledige voogdij over zijn zoons, Sean Preston (achttien maanden) en Jayden James (zes maanden). Ook wilde hij alimentatie van Spears.

De inhoud van het akkoord is niet bekendgemaakt. Ook moet de rechter de schikking nog bevestigen. De overeenkomst komt een week nadat Spears is ontslagen uit een ontwenningkliniek in Malibu. In de maand die ze daar verbleef, zorgde Federline voor de kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen