Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugababe gearresteerd na bargevecht

Shownieuws

Amelle Berrabah, zangeres van de Britse meidengroep Sugababes, is opgepakt voor mishandeling. Ze zou een meisje een klap hebben verkocht in een bar.

Amelle Berrabah, zangeres van de Britse meidengroep Sugababes, is opgepakt op verdenking van mishandeling. De 23-jarige Berrabah zou zaterdagnacht een 18-jarig meisje een klap hebben verkocht in een bar in Guilford. Haar woordvoerder heeft tegenover de Britse krant The Mirror bevestigd dat ze is gearresteerd.

De zangeres en haar zus kregen volgens een ooggetuige die de krant citeert ruzie met een grote groep meisjes, waarop een zogeheten catfight ontstond. De politie arresteerde Berrabah omdat ze aan het eind van de vechtpartij een bos hairextensions in haar handen had. Die zou ze uit het hoofd van een van de meisjes hebben getrokken.

Volgens The Mirror heeft de popster de nacht doorgebracht in de cel voordat ze op borgtocht werd vrijgelaten. Ze kon zich daarna nog net bij haar bandgenootjes voegen op een vlucht naar de Verenigde Staten. Daar gaat het trio werken aan nieuwe nummers.

Berrabah is de nieuwste aanwinst van de Sugababes. Ze verving eind 2005 een van de oorspronkelijke zangeressen, Mutya Buena. Het trio, dat verder bestaat uit Keisha Buchanan en Heidi Range, had hits met nummers als 'Freak like me', 'Round round' en 'Hole in the head'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen