Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham gepest met nieuw kapsel

Shownieuws

Het nieuwe platinablonde kapsel van David Beckham is door zijn teamgenoten van Real Madrid met boegeroep ontvangen. Hij wordt nu Marilyn genoemd.

Het nieuwe kapsel van David Beckham is door zijn teamgenoten van Real Madrid met boegeroep ontvangen. De voetballer heeft zich een vrijwel identiek kapsel laten aanmeten als zijn vrouw Victoria: kort en platinablond. Een bron vertelt de Britse krant The Mirror dat David daar nu al de bijnaam Marilyn aan te danken heeft, naar filmster Marilyn Monroe.

Het is niet voor het eerst dat David en Victoria er bijlopen als een kopie van elkaar. Ooit droegen ze met veel poeha dezelfde leren Gucci-outfit. Ook zouden ze dezelfde zin uit de bijbel op hun lichaam hebben laten tatoeëren.

Wat de Beckhams duidelijk minder waarderen, is als buitenstaanders zich door hun uiterlijk laten inspireren. Een stel dat zich in de documentaire 'The Beckhams go to Hollywood' uitgeeft voor het glamourkoppel heeft mogelijk een proces aan hun broek hangen, zo melden Britse media. Victoria en David vinden dat hun reputatie door de dubbelgangers, die moeilijk van echt te onderscheiden zijn, wordt aangetast.

De reden voor het blonderen van hun haar heeft overigens niet alleen met de ijdelheid of het modebewustzijn van David en Victoria te maken. Zij hebben zich vermoedelijk hetzelfde kapsel laten aanmeten voor een fotosessie voor het Amerikaanse modeblad W.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen