Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Enrique ziet ideale moeder in Anna Kournikova

Shownieuws

De voormalige Russische proftennisster Anna Kournikova zou een ideale moeder zijn. Dat zegt haar vriend, zanger Enrique Iglesias, in People.

De voormalige Russische proftennisster Anna Kournikova zou een ideale moeder zijn. Dat zegt haar vriend, zanger Enrique Iglesias, in het Amerikaanse tijdschrift People. Daarmee doelt de popster overigens niet op de kinderen die ze mogelijk samen krijgen. "Of ze nou met mij of met een ander kinderen krijgt, ik weet zeker dat ze het perfect doet als mama."

De 31-jarige Iglesias benadrukt dat zijn weinig romantische opmerking te maken heeft met de manier waarop hij in het leven staat. "Ik leef elke dag alsof het de eerste is. Daarom kan ik geen antwoord geven op de vraag of we voor altijd samen blijven." Wat niet betekent dat het rommelt in de relatie van de twee. Het gaat juist erg goed, zegt Iglesias. "Dit is de enige serieuze relatie die ik ooit heb gehad."

De 25-jarige Kournikova en Iglesias zijn sinds 2002 samen. Ze leerden elkaar kennen op de set van de videoclip 'Escape', waarin ze heftig zoenend te zien zijn. In 2004 staken al eens geruchten de kop op over een geheim huwelijk van het stel, maar daar bleek niets van waar.

Iglesias, de zoon van de beroemde Spaanse zanger Julio Iglesias, had hits met nummers als 'Bailamos' en 'Hero'. Op 12 juni komt zijn nieuwe album 'Insomniac' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen