Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatjana Simic en Marcel Boekhoorn uit elkaar

Shownieuws

Tatjana Simic is verlaten door miljardair Marcel Boekhoorn. Het stel had vier maanden een relatie en zou zelfs gaan samenwonen, maar Boekhoorn stopte ermee.

Tatjana Simic is verlaten door miljardair Marcel Boekhoorn. Het stel had vier maanden een relatie en zou zelfs gaan samenwonen, maar Boekhoorn heeft er de brui aan gegeven, meldt De Telegraaf zaterdag. De oorzaak van de breuk is niet bekend.

Rond de jaarwisseling bloeide er iets moois op tussen de 47-jarige Boekhoorn en de 43-jarige Tatjana. Boekhoorn lag toen net in scheiding met zijn vrouw Marlies, met wie hij 25 jaar getrouwd was en drie kinderen heeft. Tatjana zou hem in die tijd tot grote steun zijn.

Geruchten dat de in Kroatië geboren blondine uit was op het geld van de Nijmeegse ondernemer werden door haar direct in de kiem gesmoord. "Ik heb in de Quote 500 moeten kijken om dat te ontdekken. Het feit dat hij geld heeft, maakt het er allemaal niet eenvoudiger op." Boekhoorn werd onder meer bekend als sponsor van voetbalclub NEC en van de gratis krant De Pers, die hij lanceerde en financiert.

Tatjana staat erom bekend relaties maar moeilijk in stand te kunnen houden. Zo ging eerder de verkering uit met onder anderen programmamaker Keith Bakker, manager René Bos en hotelbonmagnaat Chris Luken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen