Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson verliefd op Russische weesjes

Shownieuws

Pamela Anderson heeft haar hart verloren aan Russische weesjes. De rondborstige blondine was onlangs op bezoek in Moskou en deed daar een weeshuis aan.

Pamela Anderson heeft haar hart verloren aan Russische weesjes. De rondborstige blondine was onlangs op bezoek in Moskou en deed daar een weeshuis aan. "Ik ben verliefd op ze geworden", bekent het Playboy-model op haar website. "Ik ga zeker terug om ze op te zoeken."

Verschillende media vragen zich af of het bezoek een voorbode is van een adoptie. Ook Anderson zelf lijkt met dat idee te hebben gespeeld, maar ze is zich bewust van de praktische obstakels. "Het is heel moeilijk om Russische kinderen te adopteren als je niet Russisch bent of in Rusland woont", stelt ze. "Ze kennen daar nauwelijks pleeggezinnen."

De 39-jarige actrice, die in het begin van de jaren negentig wereldberoemd werd door haar rol in de serie Baywatch, kreeg zelf met haar ex-man Tommy Lee twee zoontjes. Brandon Thomas en Dylan Jagger zijn nu respectievelijk 10 en 9 jaar.

Vorige week werd bekend dat Anderson illusionist Hans Klok assisteert bij zijn nieuwe show in Las Vegas. Carmen Electra, die aanvankelijk was aangetrokken om Klok bij te staan, bleek toch niet beschikbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen