Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bloederige kus voor Marilyn Manson

Shownieuws

In zijn nieuwste videoclip rolt Marilyn Manson, zoenend met Evan Rachel Wood, door een poel van bloed. Dat is te zien in een stukje van 'Heart shaped glasses'.

In zijn nieuwste videoclip rolt Marilyn Manson, al zoenend met zijn nieuwste liefje Evan Rachel Wood, door een poel van bloed. Dat is te zien in een kort stukje van de clip van 'Heart shaped glasses', dat is uitgelekt via internet.

Over de relatie tussen de 38-jarige shockrocker en de 19-jarige actrice staken speculaties de kop op, toen eind januari een einde kwam aan het huwelijk tussen Manson en Dita von Teese. Marilyns liefde voor Wood, die in 2003 doorbrak met het tienerdrama 'Thirteen', zou tot de scheiding hebben geleid.

De blonde schone lijkt de nieuwe muze in het leven van de controversiële artiest. Hij vereeuwigde haar in enkele schilderijen, die hij onlangs tentoonstelde. De jonge actrice speelt eveneens een rol in de film 'Phantasmagoria', die wordt geregisseerd door de zanger.

'Heart shaped glasses' is de eerste single van het zesde studioalbum van Manson. 'Eat me, drink me' ligt vanaf 5 juni in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen