Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lijfwacht neemt het op voor Heather Mills

Shownieuws

Een voormalige lijfwacht van Heather Mills neemt het op voor de blondine, die in de media wordt verguisd. "Ik snap niet waarom iedereen zo kwaad op haar is."

Een voormalige lijfwacht van Heather Mills neemt het op voor de blondine, die wordt verguisd in de Britse media. "Ik snap niet waarom iedereen zo kwaad op haar is", zegt hij in de Britse krant Sunday Mirror. De ex-vrouw van Paul McCartney is voor Sean Ghent 'één van de meest indrukwekkende mensen die ik ooit heb ontmoet'.

De 39-jarige Mills is sinds vorig jaar met de ex-Beatle verwikkeld in een scheidingsprocedure. Gretig stortten de Britse media zich op het stukgelopen sterrenhuwelijk, waarbij Mills vaak is afgeschilderd als geldwolf. "Je ziet haar niet winkelen in Bond Street", zo verdedigt Ghent zijn vroegere werkgeefster. "De enige reden dat ze wordt gehaat, is dat ze met een Brits icoon is getrouwd."

De lijfwacht heeft te doen met Mills, om alles wat ze heeft moeten doorstaan nadat de scheiding was aangekondigd. Zo beweert hij dat McCartney er alles aan heeft gedaan om het Mills moeilijk te maken. Hij zou haar onder meer de toegang hebben ontzegd tot de echtelijke woning in Londen.

De reden dat het huwelijk stukliep is volgens Ghent het karakter van Mills. "Heather was gewoon te sterk en energiek voor hem", stelt hij. "Je moet een sterke man zijn om haar bij te houden. Hij wilde een gehoorzame vrouw en dat is ze simpelweg niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen