Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling deelde bed met bekende vrouw

Shownieuws

Gerard Joling heeft het bed gedeeld met een bekende vrouw. Om wie het gaat wil hij niet zeggen, maar mogelijk is het straks wel te lezen in zijn autobiografie.

Gerard Joling heeft wel eens het bed gedeeld met een bekende vrouw. Om wie het gaat, wil hij niet onthullen, maar mogelijk is het straks wel te lezen in de autobiografie waar hij aan werkt. "Ik heb het bed gedeeld met veel bekende mensen", onthult Gerard vrijdag in De Telegraaf. "Die ben ik aan het bellen om te vragen of ze er bezwaar tegen hebben dat ik hen vermeld. De meesten vinden het goed."

De liefde van zijn leven heeft de 46-jarige Geer nog niet gevonden. "Maar ik heb wel genegenheid nodig", zegt hij. "En hoewel ik niet met elke nieuwe partner naar de pers stap, zorg ik natuurlijk wel dat ik aan mijn trekken kom." Dat hij zijn avontuurtjes in zijn boek openbaar maakt, vindt de zanger en presentator van 'So you wannabe a popstar' niet meer dan logisch. "Zo'n boek moet geen saaie opsomming worden van carrièredingen."

Wanneer het levensverhaal van Joling af is, weet hij nog niet. Volgend jaar zit hij 25 jaar in het vak. Allicht is dat een mooie gelegenheid met een autobiografie te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen