Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin prins William klaagt over paparazzo

Shownieuws

Kate Middleton heeft een klacht ingediend over een paparazzo die haar heeft gefotografeerd. De vriendin van prins William is boos op de krant Daily Mirror.

(Novum/AP) - Kate Middleton, de vriendin van de Britse prins William, heeft een klacht ingediend over een paparazzo die haar op de foto heeft gezet. Een fotograaf van de Britse krant Daily Mirror schoot een kiekje van de jonge vrouw, terwijl zij op weg was naar haar werk.

De 25-jarige Middleton heeft een klacht ingediend bij de Britse perswaakhond, de Press Complaints Commission. In januari stuurden haar advocaten al een brief naar de commissie. Op haar verjaardag, 9 januari, stond een waar peloton fotografen voor haar deur.

Bij de perscommissie wilde Middleton afdwingen dat er geen foto's van haar mogen worden gemaakt, wanneer zij niet met William op pad is. De kranten The Sun, The Times en News of the World legden zich toen neer bij de wensen van Middleton.

De brunette wordt, door de massale media-aandacht die zij oproept, vergeleken met prinses Diana, de moeder van William. Zij werd tot haar dood in 1997 voortdurend op de hielen gezeten door de media.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen