Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer speculaties over huwelijk Jolie en Pitt

Shownieuws

Brad Pitt en Angelina Jolie overwegen een huwelijk in de Dominicaanse Republiek. Dat onthulde George Nader, een vriend van de acteur, donderdag.

(Novum/AP) - Brad Pitt en Angelina Jolie overwegen een huwelijk in de Dominicaanse Republiek. Dat onthulde een vriend van de acteur donderdag. Kunsthandelaar George Nader zou door Pitt zijn gevraagd om de huwelijkswetten van het Caraïbische eiland te verkennen. Nader hielp het stel vorig jaar aan een huis op het eiland.

Details over een eventueel huwelijk kan Nader niet geven. "Hij heeft me via e-mail gevraagd om de regels van het land te verkennen", vertelt hij. "Maar hij heeft niet gezegd dat ze hier komen trouwen, of wanneer het huwelijk plaatsvindt."

Over een huwelijk van Jolie en Pitt doen al langer speculaties de ronde. Ook de Bahama's zijn genoemd als trouwlocatie. Het zou het derde huwelijk zijn voor Jolie. Eerder was zij getrouwd met de acteurs Jonny Lee Miller en Billy Bob Thornton. Brad Pitt was eerder getrouwd met Jennifer Aniston.

Vorig jaar verbleef het beroemde gezinnetje geruime tijd in de Dominicaanse Republiek, waar Jolie was voor de opnamen voor de film 'The good shepherd'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen