Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasha Bedingfield wil best sekssymbool zijn

Shownieuws

Natasha Bedingfield vindt het heerlijk als mannen naar haar kijken. Vroeger hield ze al bij hoeveel auto's naar haar toeterden als ze uitging met haar vrienden.

Natasha Bedingfield wil best sekssymbool zijn

Natasha Bedingfield vindt het heerlijk als mannen naar haar kijken. "Ik zie mezelf niet als een sekssymbool, maar ik heb er geen problemen mee als anderen dat wel doen", vertelt ze in de Britse krant The Sun.

De blonde zangeres was vroeger al gek op aandacht van het andere geslacht. "Toen ik nog een tiener was, ging ik vaak uit met mijn vriendinnen", vertelt ze. "We hielden dan bij hoeveel auto's er naar ons toeterden."

De 25-jarige Bedingfield is momenteel druk met de promotie van haar nieuwe album 'NB', dat maandag verschijnt. De eerste single van de cd, 'I wanna have your babies', staat in Nederland op de 27e plaats van de Mega Top 50.

Volgens de zangeres betekent de tekst van de single niet dat ze aan kinderen wil beginnen. Ze schreef het nummer omdat de meeste vrouwen volgens haar wel kinderen willen, maar dat nooit zeggen. Toch speelt de kinderwens van veel vrouwen een grote rol bij het vinden van de ware liefde, zegt ze. "Als je een afspraakje hebt en je denkt dat de man in kwestie geen goede vader zal zijn, wordt het nooit wat."

Zelf zegt Bedingfield nog niet klaar te zijn voor kinderen. Ze is sinds een jaar samen met onroerendgoedhandelaar Matt Robinson, die ze ontmoette toen ze in Amerika aan haar nieuwe album werkte.

Bedingfield brak in 2004 door met de single 'These words'. Haar debuutalbum 'Unwritten', dat later dat jaar verscheen, was een groot succes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen