Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pierre Bokma vindt De Lama's maar niks

Shownieuws

Pierre Bokma heeft helemaal niets met De Lama's. Sterker nog, hij noemt de improvisatieshow van BNN een 'gemiste kans'. "Het gaat alleen over plas en poep."

Pierre Bokma heeft helemaal niets met De Lama's. Sterker nog, hij noemt de improvisatieshow van BNN een 'gemiste kans'. "Het gaat alleen over plas en poep", zegt hij vrijdag in RTL Boulevard. Bokma vindt dat het de show ontbreekt aan intelligente mensen die hun publiek kunnen ontroeren.

Anders is dat volgens hem in het programma De Vloer op, waaraan hij zelf meewerkt. Daarin laten zogeheten gevestigde acteurs hun improvisatietalent zien. De improvisatieopdrachten zijn voorbereid door regisseur Peter Baan en scenaristen. In het bijzijn van publiek voeren de acteurs de opdrachten uit in theater Desmet in Amsterdam.

Onder anderen Gijs Scholten van Asschat, Peter Blok en Sanne Vogel doen aan de nieuwe reeks mee. Die gaat op 22 juni van start.

Overigens konden veel televisieliefhebbers De Lama's wel waarderen. Het programma, met Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer kreeg vorig jaar de Gouden TelevizierRing voor beste programma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen