Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sensation White breidt internationaal uit

Shownieuws

ID&T wil van Sensation White een internationaal succes maken. Het dancefeest breidt dit jaar naar verwachting uit naar onder meer de Verenigde Staten en China.

ID&T is hard op weg om van het dancefeest Sensation White een internationaal succes te maken. De organisator van dance-evenementen breidt dit jaar naar verwachting uit naar de Verenigde Staten, Brazilië, Argentinië, Australië en China. Eerder werd al bekend dat in Letland, Duitsland, Polen en Rusland edities van Sensation White zullen plaatsvinden.

Een editie van Sensation White die op 31 maart in Antwerpen plaatsvond, was volledig uitverkocht. Ook voor een aankomend feest in Praag zijn geen kaarten meer te krijgen. Dat is een unicum in Tsjechië, zo laat ID&T weten.

Tickets voor de Nederlandse versie van Sensation White, die dit jaar op 7 juli plaatsvindt, waren vorige maand binnen twee uur uitverkocht. Sensation White, en diens tegenhanger Sensation Black, waar hardere minder toegankelijke vormen van dance worden gedraaid, vinden sinds 2000 plaats in het Amsterdamse voetbalstadion ArenA. Sensation Black is nog niet geëxporteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen