Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw snijdt polsen door voor Bollywood-acteur

Shownieuws

Een Indiase vrouw die zegt de minnares te zijn van Bollywood-superster Abhishek Bachchan heeft voor de woning van de acteur in Mumbai haar polsen doorgesneden.

Een Indiase vrouw die zegt de minnares te zijn van Bollywood-superster Abhishek Bachchan heeft voor de woning van de acteur in Mumbai haar polsen doorgesneden. Ze deed dat voor het oog van een groepje journalisten, dat paraat stond om verslag te doen van de driedaagse huwelijksceremonie van Bachchan. Dat meldt de BBC.

Bachchan trouwt met voormalig Miss World Aishwarya Rai. Het stel is voor India wat Brad Pitt en Angelina Jolie zijn voor de Verenigde Staten: ze zijn het meest besproken en meest bewonderde sterrenkoppel.

De vrouw die haar polsen doorsneed, zei dat ze dood wilde omdat Bachchan zijn belofte om met haar te trouwen niet had waargemaakt. Volgens de politie gaat het om een model van wie de carrière maar niet van de grond wil komen. Na de zelfmoordpoging had ze veertig hechtingen nodig, maar was ze niet in levensgevaar.

De huwelijksceremonie begon vrijdag met een optocht waar Bachchan voorop reed op een wit paard. Volgens de BBC was het daarmee al chaos in de stad, doordat duizenden mensen een glimp van de acteur wilde opvangen en massaal in bomen klommen en barricades omver duwden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen