Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meryl Streep gecast als strenge non

Shownieuws

Meryl Streep speelt een strenge non in de verfilming van het theaterstuk 'Doubt'. Zij is het hoofd van een katholieke school in de Bronx, een wijk in New York.

Meryl Streep speelt een strenge non in de verfilming van het theaterstuk 'Doubt'. Zuster Aloysius is het hoofd van een katholieke school in de Bronx, een wijk in New York. Wanneer zij een priester verdenkt van een pedofiele relatie met één van de studenten, ontstaat een onhoudbare situatie.

De 57-jarige filmster wordt in het filmdrama bijgestaan door acteur Philip Seymour Hoffman, die eerder te zien was in films als 'Magnolia' en 'Capote'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Het toneelstuk 'Doubt' won verschillende prijzen en toert momenteel langs Amerikaanse theaters.

'Doubt' wordt geregisseerd door John Patrick Shanley, die ook het theaterstuk schreef. Shanley schreef eerder de scripts van films als 'Alive' en 'Moonstruck'.

Streep, die Oscars won voor haar rollen in 'Sophie's choice' en 'Kramer vs. Kramer', is de komende tijd druk met vele filmprojecten. Onlangs werd bekend dat de actrice naast Pierce Brosnan te zien zal zijn in de filmversie van de musical 'Mamma Mia!'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen