Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halle Berry deed zelfmoordpoging

Shownieuws

Halle Berry wilde zich van het leven beroven, nadat haar eerste huwelijk met David Justice op de klippen was gelopen. Dat vertelt de actrice in Parade.

Halle Berry wilde zich van het leven beroven, nadat haar eerste huwelijk met David Justice op de klippen was gelopen. Dat vertelt de actrice in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Parade. "Ik heb het recht niet om egoïstisch te zijn", zegt Berry op de voorpagina van het nog te verschijnen nummer.

De 40-jarige donkere schone probeerde zich in 1996 te vergassen, door uitlaatgassen in haar auto te laten lopen, zo meldt de website van People. Het Amerikaanse tijdschrift, dat het nummer van Parade al kon inzien, schrijft dat de gedachte aan haar moeder haar redding betekende. "Zij heeft zo veel gedaan voor haar kinderen, dat het ontzettend egoïstisch zou zijn om dit te doen", vertelt de filmster.

Ook haar tweede huwelijk, met muzikant Eric Benét, ging niet over rozen. "Al na een jaar moesten we in behandeling voor een seksverslaving", vertelt Berry. "Ik wou dat ik toen al was weggegaan, maar ik hield alleen maar rekening met de wensen van anderen."

Momenteel is de actrice, die een Oscar kreeg voor haar rol in 'Monster's ball', gelukkig met Gabriel Aubrey. Hoewel ze weinig zou voelen voor nog een huwelijk, hoopt Berry binnenkort aan kinderen te kunnen beginnen. "Ik heb zo veel dingen bereikt, die ik vroeger voor onmogelijk hield", vertelt ze. "Nu is mijn grootste wens om moeder te worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen