Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer claim op voogdij kinderen Michael Jackson

Shownieuws

De vrouw die al drie jaar bezig is om de voogdij over de kinderen van Michael Jackson te krijgen, heeft voor de derde keer bezoekrecht aangevraagd.

De Britse vrouw die al drie jaar bezig is om de voogdij over de kinderen van Michael Jackson te krijgen, heeft voor de derde keer bezoekrecht en alimentatie aangevraagd bij een Amerikaanse rechtbank. Dat meldt de Amerikaanse krant The Post Chronicle. De vrouw, Nona Paris Lola Jackson, beweert de moeder van de drie kinderen van de 48-jarige Jackson te zijn.

De vrouw beweert ook dat Jackson en zijn ex-vrouw, Deborah Rowe, nooit seks met elkaar hebben gehad. Rowe staat op het geboortecertificaat van de 10-jarige Prince Michael en van de 9-jarige Paris geregistreerd als moeder. Wacko Jacko heeft nooit onthuld wie volgens hem de moeder van zijn derde kind, Prince Michael II, is.

Het verzoek van Nona, die ook beweert dat ze ongeveer drieduizend nummers voor The King of Pop heeft geschreven, is al twee keer afgewezen. Haar zaak komt nu weer in mei voor de rechter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen