Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zoontje Angelina Jolie aan ontvoering ontsnapt'

Shownieuws

Het nieuwe adoptiezoontje van Angelina Jolie en Brad Pitt is ternauwernood ontsnapt aan een ontvoering. Dat meldt het tijdschrift Life & Style Weekly.

Het nieuwe adoptiezoontje van Angelina Jolie en Brad Pitt is ternauwernood ontsnapt aan een ontvoering. Toen Jolie vorige week met de 3-jarige Pax Thien Vietnam verliet, hoorde zij van het complot, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift Life & Style Weekly.

Het beveiligingsteam van het sterrenkoppel zou zijn getipt door Britse veiligheidsdiensten. Een groep Amerikaanse criminelen wilde de jonge Vietnamees ontvoeren en 75 miljoen euro losgeld vragen, zei een anonieme bron tegen het tijdschrift.

Hoewel een woordvoerder van Pitt het nieuws ontkent, houdt de insider vol dat sprake was van een dreiging. Toen de acteur, die tijdens de adoptie in Los Angeles bleef, het nieuws aan Jolie vertelde, zou de actrice in tranen zijn uitgebarsten. "Ze zei dat ze het niet zou overleven als Pax iets overkomt", vertelt de bron.

De 31-jarige filmster heeft inmiddels samen met Pitt drie adoptiekinderen. Naast Pax bestaat het multiculturele gezinnetje uit Maddox (5) uit Cambodja, Zahara (2) uit Ethiopië en Shiloh (tien maanden), die Jolie zelf ter wereld bracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen