Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Management sleept Jennifer Love Hewitt voor rechter

Shownieuws

Jennifer Love Hewitt wordt door haar voormalige management voor de rechter gesleept. Ze zou haar comeback aan het bureau hebben te danken, maar niet betalen.

Management sleept Jennifer Love Hewitt voor rechter

Jennifer Love Hewitt wordt door haar voormalige management voor de rechter gesleept. Handprint Management beschuldigt de 28-jarige actrice van contractbreuk en beweert nooit te zijn betaald voor het regelen van haar rol in de televisieserie The Ghost Whisperer. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ.

Handprint Management wijst er volgens de site op dat de carrière van de 28-jarige actrice op een laag pitje stond toen de deal met de makers van The Ghost Whisperer werd gesloten. Jennifer zou haar comeback als prominente tv-ster dan ook aan het bureau hebben te danken.

Jennifer, die doorbrak met haar rol in de tv-serie Party of Five, verbrak de samenwerking met het management twee jaar geleden en Handprint beweert dat de meerjarige deal voor de populaire tv-show toen al was gesloten. Hewitt zou haar toenmalige management in het eerste seizoen nog gewoon hebben betaald, maar zou dat weigeren voor de daaropvolgende reeks.

Handprint Management eist zeker 250 duizend euro schadevergoeding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen