Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Baldwin niet vervolgd wegens autodiefstal

Shownieuws

Daniel Baldwin wordt niet vervolgd wegens autodiefstal. Het OM vindt het bewijs tegen de acteur na het horen van getuigen en het slachtoffer niet sterk genoeg.

Daniel Baldwin niet vervolgd wegens autodiefstal

Daniel Baldwin wordt niet vervolgd wegens autodiefstal. Het Openbaar Ministerie in Californië heeft na het horen van getuigen en het slachtoffer besloten dat het bewijs niet sterk genoeg is om er een zaak van te maken.

De advocaat van Baldwin is tevreden met het besluit van het OM. "Dit is geweldig nieuws", zei hij. "Ik wist dat ze de zaak tegen Daniel niet konden hardmaken."

De Amerikaanse acteur werd in november opgepakt op verdenking van autodiefstal. Ken Smith, een vriend van Baldwin, had de auto waarin hij reed als gestolen opgegeven. De 46-jarige Baldwin verklaarde dat alles op een misverstand berustte. Hij had de auto van zijn vriend even geleend, zei hij.

Het is niet de eerste keer dat de broer uit het 'Baldwinkwartet' in aanraking komt met de politie. Vorig jaar werd hij al eens gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een auto-ongeluk en in hetzelfde jaar werd hij opgepakt wegens drugsbezit.

Daniel Baldwin is de broer van de acteurs Alec, Stephen en William. Alec kwam vorige week in opspraak toen een voicemail uitlekte waarop hij zijn 11-jarige dochter de huid vol scheldt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen