Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hein wordt Schlomo in 'Fame'

Shownieuws

Hein Gerrits heeft de rol van Schlomo te pakken in de Nederlandse versie van de musical 'Fame'. Hij was donderdag de derde winnaar van 'De weg naar Fame'.

Hein Gerrits heeft de rol van Schlomo te pakken in de Nederlandse versie van de theatermusical 'Fame'. Hij werd donderdag de derde winnaar van de talentenjacht 'De weg naar Fame'. Eerder werd onthuld wie in de huid van Tyrone en Serena kruipen.

Gerrits is geen onbekende in de wereld van de showbizz. Hij won in 2002 de John Kraaijkamp Musical Award als aanstormend talent, voor zijn rol in de musical 'A chorus line'. Op dit moment is hij te zien in de musical 'Grease'.

Volgende week, in de laatste aflevering van het programma van RTL 4, wordt bekendgemaakt wie de rol van Mabel gaat vervullen. De uiteindelijke vier winnaars zullen vanaf 19 april, samen met hoofdrolspelers Jim Bakkum en Kim-Lian van der Meij, in 'Fame' hun kunsten laten zien.

'Fame' draait om een groepje studenten aan de New York High School for Performing Arts, waar naar lieve lust wordt gezongen en gedanst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen