Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kluun moe van wachten op film

Shownieuws

Raymond van de Klundert voelt zich belazerd. In 2003 verkocht hij de filmrechten van 'Komt een vrouw bij de dokter', maar de verfilming laat op zich wachten.

Raymond van de Klundert voelt zich belazerd. Dat zei hij vrijdag in het televisieprogramma RTL Boulevard. In 2003 verkocht de schrijver de filmrechten van zijn onder het pseudoniem Kluun verschenen bestseller 'Komt een vrouw bij de dokter' aan filmbedrijf De Luwte, maar de verfilming laat nog altijd op zich wachten.

De producent van de film noemt de wachttijd heel normaal. "Over het maken van 'De tweeling' hebben we acht jaar gedaan", verklaart het een woordvoerder van het filmbedrijf in het programma.

Het boek van kluun is in 24 talen verkrijgbaar en ook Duitse en Engelse filmbedrijven zouden oren hebben naar een verfilming. De Luwte is dan ook erg blij met de rechten. "Het script is af en we gaan volgend jaar beginnen met filmen", zegt de producent. "Dan moet de film eind volgend jaar uitkomen."

'Komt een vrouw bij de dokter' vertelt het verhaal van een jong Amsterdams gezin dat alles heeft. Hoofdpersonen Carmen en Stijn hebben een goede baan en een wolk van een dochter, Luna. Het onbezorgde leven van Stijn wordt wreed verstoord als blijkt dat Carmen borstkanker heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen