Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tyra Banks betaalt vergeten rekening

Shownieuws

Tyra Banks heeft de rekening betaald die ze nog had openstaan bij een eetgelegenheid in Manhattan. Het supermodel was vergeten haar lunch af te rekenen.

Tyra Banks heeft de rekening betaald die ze nog had openstaan bij een eetgelegenheid in Manhattan. Het supermodel was vergeten haar lunch af te rekenen. "Ze bood wel honderd keer haar excuses aan, je kon zien dat ze zich schaamde", zegt de eigenaar van het etablissement in het Amerikaanse tijdschrift People.

De 33-jarige Banks vertelde donderdag al in de Amerikaanse talkshow 'The view' dat het om een vergissing ging. De donkere schone dacht dat de rekening al door haar tafelgenoot was betaald. Maar toen ze in de krant The New York Daily News als goedkoop werd bestempeld, sprong ze in de auto om de rekening te betalen. "Ze was geweldig, ze liet ook een enorme fooi achter", zegt de eigenaar.

Het supermodel werd op haar zeventiende ontdekt door modellenbureau Elite. Haar carrière ging daarna als een speer. Ze werkte onder meer met merken als Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en Yves Saint-Laurent. In 2003 presenteerde ze het eerste seizoen van het programma America's next topmodel. Sinds 2005 presenteert het 33-jarige model haar eigen talkshow, The Tyra Banks Show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen