Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Asia Nitollano is nieuwe Pussycat Doll

Shownieuws

De zoektocht naar een nieuw lid van de meidengroep The Pussycat Dolls is ten einde. De 19-jarige Asia Nitollano is de nieuwste aanwinst.

De zoektocht naar een nieuw lid van de meidengroep The Pussycat Dolls is ten einde. Asia Nitollano is de nieuwste aanwinst van de meidengroep. Na acht afleveringen in de talentenjacht overtuigde Nitollano de jury en kreeg ze de roze boa, het handelsmerk van de Dolls. Dat meldt het Amerikaanse televisiestation The CW.

Nitollano bleef met twee concurrenten over in de finale, Melissa R. en Chelsea. De dames vertolken gezamenlijk het nummer 'Lady Marmalade', gevolgd door een solo-optreden. De 19-jarige Nitollano koos voor het nummer 'I don't need a man' van de Pussycat Dolls. Na haar overwinning mocht ze direct haar kunsten vertonen door met haar nieuwe band het nummer 'Don't cha' te zingen.

Het programma 'Pussycat Dolls present: The search for the next doll' wordt elke donderdagavond door Veronica uitgezonden. In de Verenigde Staten is de inschrijving voor het tweede seizoen al van start gegaan.

De groep uit Los Angeles werd in 1995 opgericht. Tien jaar later braken de dames door met het nummer 'Don't cha'. Verder hadden ze toptienhits met 'Stickwitu', 'I don't need a man' en 'Wait a minute'. De Dolls werkten onder anderen samen met rapper Busta Rhymes, Snoop Dogg en producer Timbaland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen