Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills verloor kunstbeen in disco

Shownieuws

De angst dat het kunstbeen van Heather Mills er afvliegt tijdens Dancing with the Stars is niet helemaal ongegrond. Ze verloor ooit haar prothese in een disco.

(Novum/AP) - De angst voor het verliezen van het kunstbeen van Heather Mills tijdens haar deelname aan Dancing with the Stars is niet helemaal ongegrond. De toekomstige ex-vrouw van Paul McCartney vertelde woensdag in de talkshow van Tyra Banks dat dat haar al eens is overkomen.

De 39-jarige blondine, die veertien jaar geleden haar been verloor bij een motorongeluk, haalde met Tyra herinneringen op aan een avondje uit enkele jaren geleden. Bij het swingen op de dansvloer schoot haar prothese los. "Iedereen om me heen schrok heel erg, de meesten hadden ook al wat gedronken en dat been ziet er best echt uit."

Voor Mills was het vooral een ongemakkelijke situatie omdat een prothese er niet zomaar weer kan worden opgezet. "Je klikt hem er niet gewoon weer op. Je moet helemaal je broek naar beneden doen en hem opnieuw goed vastmaken", vertelde ze. "Dus nam ik mijn been onder mijn arm en hopte daarmee richting nooduitgang."

Het kunstbeen van Mills hield de gemoederen flink bezig voor haar debuut vorige week in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Op de gokwebsite bodog.com kan worden gewed of de prothese blijft vastzitten of loslaat tijdens een chachacha of Engelse wals. Wie er bijvoorbeeld honderd dollar op zet dat het been loslaat, strijkt ruim het viervoudige op als dat inderdaad gebeurt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen