Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste seizoen Voetbalvrouwen op dvd

Shownieuws

Het eerste seizoen van de serie Voetbalvrouwen komt uit op dvd. Wilfred Genee overhandigt de dvd op 14 mei aan voetbalvrouw van het eerste uur Bartina Koeman.

Het eerste seizoen van de serie Voetbalvrouwen komt uit op dvd. Op 14 mei overhandigt sportpresentator Wilfred Genee het eerste exemplaar van de dvd aan voetbalvrouw van het eerste uur Bartina Koeman. De festiviteiten vinden geheel in stijl plaats in de Amsterdam ArenA.

De serie ging in maart van start en vertelt vier verhaallijnen over vrouwen van wie de mannen spelen bij voetbalclub Heros. In de komische dramaserie zijn rollen weggelegd voor Leontine Borsato, Nicolette van Dam, Lone van Roosendaal en Sophie van Oers. De profvoetballers worden onder anderen gespeeld door Victor Löw, Bas Muijs, Barry Atsma en Mike Weers.

De serie met ballen, zoals de slagzin van Voetbalvrouwen luidt, wordt elke zondagavond uitgezonden op Tien. Het programma is één van de weinige programma's van Tien die het goed doen. De serie, strategisch geprogrammeerd na De Wedstrijden, trekt doorgaans zo'n miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen