Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild draait plaatjes voor Hyves-vrienden

Shownieuws

Ruud de Wild heeft aan de Stadsbrug in Utrecht gedraaid omdat hij door het virtuele vriendennetwerk Hyves binnen een week 50.000 vrienden heeft binnengehaald.

Ruud de Wild heeft donderdagmiddag aan de Stadsbrug in Utrecht gedraaid omdat hij door het virtuele vriendennetwerk Hyves binnen een week vijftigduizend vrienden heeft binnengehaald. Op zijn Hyvesaccount schreef hij donderdagochtend dat het evenement om 12.30 uur van start zou gaan. In totaal draaide De Wild drie kwartier.

De 37-jarige De Wild startte vorige week zijn Hyvesaccount en riep iedereen op vrienden met hem te worden. Als hij binnen een week vijftigduizend vrienden zou binnenhalen, zou de Radio 538-dj een tegenprestatie verzinnen. Woensdag liet hij via het netwerk weten dat de tegenprestatie donderdag zou plaatsvinden.

De reacties op het feestje zijn magertjes. De 'vrienden' van De Wild laten op zijn account weten vooral de dag, het tijdstip en de locatie een slechte keuze te vinden. Ook keken veel fans te laat op hun account. Ze vonden het vooral een promotiestunt voor Radio 538.

Donderdag om 16.30 uur had De Wild 62.123 vrienden op Hyves, ruim zevenduizend meer dan premier Jan Peter Balkenende.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen