Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foxy Brown ontkent mishandeling

Shownieuws

Foxy Brown heeft voor een rechtbank ontkend een medewerker van een schoonheidssalon te hebben mishandeld. "Ik ga hiervoor vechten en er een einde aan maken."

(Novum/AP) - Foxy Brown heeft voor een rechtbank in Florida ontkend een medewerker van een schoonheidssalon te hebben mishandeld. De vrouwelijke rapper moest zich woensdag voor de rechter verantwoorden. "Ik ga hiervoor vechten en er een einde aan maken", zei ze.

Vorige week was de 27-jarige Brown nog voortvluchtig. De rechter vaardigde een arrestatiebevel tegen haar uit, nadat ze niet was komen opdagen bij een eerdere zitting. Het bevel werd woensdag ingetrokken. In juni buigt de rechter zich opnieuw over de zaak.

Brown, wier echte naam Inga Marchand is, werd vorige maand opgepakt nadat ze in een schoonheidssalon een pot haarlijm naar een medewerker zou hebben gegooid. Toen hij de politie belde, zou ze hem in het gezicht hebben gespuugd. De heibel ging volgens de medewerker over de sluitingstijden van de zaak. Maar Brown is ervan overtuigd dat ze is opgepakt vanwege haar huidskleur.

De hiphopzangeres, die drie albums op haar naam heeft staan, staat bekend om haar sexy kleding en uitdagende teksten. Haar nieuwe album, 'Black roses', komt komende zomer uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen