Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BZN scoort met nieuwe single 'Goodbye'

Shownieuws

BZN komt volgende week met het nummer 'Goodbye' binnen op de zesde plaats in de GfK Single Top 100. De titel van het liedje is toepasselijk: de band stopt.

BZN komt volgende week met het nummer 'Goodbye' binnen op de zesde plaats in de GfK Single Top 100. De titel van het liedje is toepasselijk, want de Volendamse band stopt komende zomer. De bandleden zijn al sinds oktober bezig met hun afscheidstournee. 'Goodbye' verscheen eerder op het album 'Horizon', maar op de single heeft het eerste couplet een nieuwe tekst.

Het besluit om te stoppen met de Band Zonder Naam kwam van Jan Keizer. Hij begon aanvankelijk als drummer, maar werd al snel de leadzanger van de band. Keizer wil graag verder als soloartiest. Hij zong in de band samen met Annie Schilder, die in 1984 werd vervangen door Carola Smit.

De band, die 41 jaar achter de rug heeft, had onder meer hits met 'Mon amour' en 'Just an illusion'. Op 16 juni valt definitief het doek voor de groep na een groot concert in Ahoy in Rotterdam. In de realitysoap Adieu BZN is te zien hoe het afscheid de bandleden vergaat.

De hoogste plaats in de singlelijst is komende week voor Beyoncé en Shakira, met hun nummer 'Beautiful liar'. Ze worden gevolgd door Guus Meeuwis, die met 'Tranen gelachen' de eerste plaats aan hen moet afstaan en genoegen moet nemen de tweede plek op de hitlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen