Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre ligt in ziekenhuis

Shownieuws

Peter Andre ligt in het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft hij een hersenvliesontsteking. De 34-jarige Australische zanger voelde zich al een tijdje niet lekker.

Popster Peter Andre ligt in het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft hij een hersenvliesontsteking. Dat meldt de Britse omroep BBC vrijdag.

De 34-jarige Australische zanger voelde zich al een tijdje niet lekker. Tijdens een promotietournee door de Verenigde Staten moest hij een week in bed blijven vanwege maagklachten. Inmiddels is hij weer in Groot-Brittannië, waar hij zich zaterdag zo beroerd voelde dat zijn vrouw, seksbom Jordan, het alarmnummer belde.

Sinds zondag ligt Andre in het ziekenhuis in zijn woonplaats Surrey. Hij heeft verschillende onderzoeken ondergaan om vast te stellen wat er precies mis is, maar echte duidelijkheid is er nog niet. Een vriend van het koppel zegt dat Jordan gek wordt van bezorgdheid. Het rondborstige model is zwanger van haar derde kind.

Jordan en Peter hebben wel vaker te kampen met angst vanwege gezondheidsproblemen. Zo werd Katie Price, zoals Jordan eigenlijk heet, in 2002 behandeld aan een zeldzame vorm van kanker. Haar oudste zoontje Harvey, van wie Peter overigens niet de vader is, is blind en autistisch en liep op oudejaarsavond brandwonden op.

Peter Andre is bekend van de hit 'Mysterious girl' uit 1996. Nu zijn hij en Jordan vooral bekend als glamourkoppel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen