Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe musicalfilm 'Fame' in de maak

Shownieuws

De musicalfilm 'Fame' krijgt binnenkort een make-over. In de zomer van volgend jaar moet een nieuwe versie van het dansspektakel op het witte doek te zien zijn.

De musicalfilm 'Fame' krijgt binnenkort een make-over. In de zomer van volgend jaar moet een nieuwe versie van het dans- en zangspektakel op het witte doek te zien zijn. Dat onthult een betrokken filmproducent aan het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter.

De legendarische film, die later werd omgewerkt tot theatermusical en televisieserie, wordt aangepast aan de huidige tijd, zo vertelt producent Rick Sands. "We willen de musical updaten, maar wel een aantal originele nummers behouden", stelt hij. Sands houdt voor zich welke scriptschrijver en regisseur voor het project zijn aangetrokken.

'Fame' beleeft momenteel ook in Nederland een opleving. In de talentenjacht 'De weg naar Fame' strijden zangers en dansers voor bijrollen in de Nederlandse versie van de theatermusical. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jim Bakkum en Kim-Lian van der Meij. 'Fame' gaat op 19 april in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen